Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Παλιά θερμός ως γλάστρες

Δείτε πως μια παλιά συλλογή απο θερμός μπορούν να μετατραπούν, με την προσθήκη μερικών κλαδιών απο αειθαλή φυτά, σε μια όμορφη πανέμορφη εικόνα... στο παράθυρό σας, ή ακόμα μπροστά και σε έναν τοίχο!
Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι ένα κομμάτι ξύλου (το συγκεκριμένο είναι κόκκινος δρυς), τα παλιά σας θερμός, λωρίδες δέρματος, 2 άγκιστρα για να το κρεμάσετε, καρφιά με μεγάλα κεφάλια και τα εργαλεία σας!
Σημειώστε στο ξύλο το σημείο που θέλετε να γίνουν οι 4 μικρές τρύπες στις άκρες του ξύλου και στο τέλος η μεγάλη. Προσέξτε ώστε οι τρύπες που θα κάνετε να είναι αρκετά μεγάλες ώστε να χωρέσουν οι λωρίδες απο δέρμα στο εσωτερικό τους, αλλά πάλι να μην είναι τόσο μεγάλες ώστε να είναι χαλαρές. 
Τοποθετήσετε το δέρμα, με τα καρφιά και ενώστε το με τις δύο απέναντι πλευρές του κύκλου.

Αφού περάσετε το δέρμα απο τις μικρές τρύπες που έχετε κάνει στις άκρες του ραφιού, δημιουργήστε έναν κόμπο στην κάτω πλευρά του.

Τοποθετήστε τα άγκιστρα εκεί που θέλετε να κρεμάσετε το ράφι. Αναδιπλώστε πρόχειρα, με μανταλάκια, το δέρμα και μόλις βεβαιωθείτε πως το ράφι είναι επίπεδο τρυπήστε το, στο σημείο που ενώνεται. Εκεί θα περάσετε ένα μικρό κομμάτι δέρματος για να κρατήσει το ράφι.
Στο τέλος, τοποθετείστε τα θερμός σας και απολαύστε το!!
Εναλλακτικά, αντί για θερμός σκεφτείτε πόσα άλλα αντικείμενα θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε.


πηγή : www.designsponge.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου