Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Μελέτη χώρου

Αναλαμβάνουμε την μελέτη σπιτιών (εσωτερικών και εξωτερικών χώρων) προσφέροντας την καλύτερη οικονομική λύση, ανάλογη με τις οικονομικές δυνατότητες του πελάτη.
Η οικονομική δυνατότητα, είναι ένας απο τους λόγους που πολλές φορές προτείνουμε και συνιστούμε, πριν απο κάθε ανακαίνιση να μην πετιέται τίποτα. Κάθε τι στο χώρο μπορεί να είναι απαραίτητο και να μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.
Κάθε έπιπλο, κάθε αντικείμενο μπορεί να είναι η λύση, ή μέρος της λύσης, μιας νέα κατασκευής, ή λειτουργίας σύμφωνα με τις προσωπικές επιθυμίες και τις απαιτήσεις του χώρου σας.

Πέραν των κατοικιών, οι προτάσεις μας ισχύουν και για καταστήματα. Αν έχετε ένα κατάστημα που χρειάζεται να το ανακαινίσετε με το μικρότερο δυνατό κόστος, ή να αλλάξετε τη βιτρίνα του, μπορούμε να προτείνουμε τις λύσεις.
Ακόμα και εξ' αποστάσεως λύση, μπορεί να δοθεί βγάζοντας μια φωτογραφία του χώρου σας, δίνοντας τα μέτρα του και στέλοντάς μας email, ώστε να σας απαντήσουμε.
Μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Σημ:
Το blog μας είναι καινούργιο και το εμπλουτίζουμε καθημερινά, στην προσπάθειά μας να δώσουμε ιδέες και λύσεις για τον χώρο σας, καθώς και τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην πραγματοποίηση της επιθυμίας σας.
Αν έχετε να πείτε κάτι που θα μπορούσε να μας βοηθήσει στον εμπλουτισμό του, αν γνωρίζετε επαγγελματίες που είναι άξιο να αναφερθούν, θα ήταν χαρά μας να τους προβάλουμε, συμβάλλοντας έτσι, όλοι μαζί, στην καλυτέρευση της ποιότητας της ζωή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου